Budite spremni za CSRD uz Simple ESRS

SimpleESRS

Tvrtka Koios d.o.o., specijalizirana za razvoj i implementaciju analitičkih rješenja i Boost d.o.o. kao konzultant iz područja održivosti, zakonskih regulativa te implementacije sustava upravljanja zajedničkim snagama razvili su alat za Izvještavanje o održivosti – Simple ESRS.

Simple ESRS je usklađen s Direktivom o korporativnom izvješćivanju o održivosti (CSRD) te prati ESRS standarde i pitanja na koje tvrtke moraju dati odgovore u svojim Izvještajima o održivosti.

Simple ESRS omogućuje jednostavno, točno i potpuno kreiranje izvještaja usklađenih sa zahtjevima Direktive.  Alat vodi korisnike kroz sve korake koji su nužni za kreiranje izvještaja. Uz svaki zahtjev za objavu ponuđeni su savjeti koji pomažu razumijevanju zahtjeva standarda te prepoznavanju i oblikovanju odgovora koji je relevantan za vašu tvrtku.

Simple ESRS omogućuje da se na jednom mjestu vrši pohrana i obrada svih potrebnih podataka do izrade konačnog  izvješća. Jednom sastavljeno izvješće lako se replicira u sljedeću godinu te omogućuje lakšu usporedbu i praćenje zadanih ciljeva kroz godine.

Ovaj alat osigurava temeljit proces prikupljanja i organizacije podataka, omogućuje transparentnost i bolje upravljanje rizicima u vašem poslovanju.

Pojednostavite proces izvještavanja, ali zadržite kvalitetu samog izvještaja, postavite i pratite ciljeve, prepoznajte rizike i vrijeme koje bi potrošili na proučavanje i sam proces izvještavanja iskoristite za bitno, za glavni cilj Direktive – odgovorno ekološko, društveno i upravljačko poslovanje.

Za više informacija posjetite https://simple-esrs.eu/ ili nam se javite na sales@boost.hr

Što je ESG? – Boost

ESG i dupla materijalnost – Boost

ESG – Lanac vrijednosti (value chain) – Boost

Nova Boost usluga – Izračun ugljikovog otiska prema GHG protokolu – Boost

Newsletter

Pretplatite se na naš Newsletter!

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Saznaj više

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.”.