O nama

One-Stop-Shop za sve operativne potrebe malih i srednjih tvrtki

Tvrtka BOOST d.o.o. osnovana je 2013. godine s ciljem pružanja potpune savjetodavne, logističke i operativne pomoći pravnim subjektima u Republici Hrvatskoj. Posluje po principu „one-stop-shop“ za sve subjekte koji žele unaprijediti poslovanje i za to trebaju korisne informacije te logističku pomoć, kao i za sve tvrtke koji tek istražuju mogućnosti razvoja poslovanja. Boost zapošljava ili angažira vrsne domaće i strane stručnjake kako bi svakom klijentu bila zajamčena vrhunska kvaliteta usluge.

Misija

Misija tvrtke Boost je pružanje kvalitetnih usluga. Konkretno, misija je svojim klijentima ostvariti uštede u vremenu i novcu kroz kompletnu operativnu i logističku podršku iz djelokruga našeg portfolia usluga.

Vizija

Vizija tvrtke Boost je postati ključan operativno-logistički partner malim i srednje velikim tvrtkama te potencijalnim investitorima u Republici Hrvatskoj. Konkretno, vizija je koristeći vlastite inovativne i suvremene metode u pružanju usluga postati nezaobilazan partner svim pravnim subjektima koji na području Republike Hrvatske žele unaprijediti ili pokrenuti poslovanje.

BOOST posluje u skladu s Etičkim kodeksom Hrvatske udruge poslodavaca kao i Kodeksom etike u poslovanju Hrvatske gospodarske komore.

Odlike naših usluga:

 • Brzina, profesionalnost, temeljitost i kompetentnost
 • Pouzdanost, raspoloživost, sigurnost
 • Povjerljivost odnosa s klijentom te tajnost razmijenjenih podataka
 • Fokusiranost na zaštitu interesa klijenta
 • Cost-sensitive zaštita klijenta i smanjenje troškova
 • Fleksibilnost i tailor-made rješenja kada su očekivanja klijenta specifična i nestandardna
 • Fokus na želje klijenata
 • Fleksibilni cjenovni razredi

 

Opći podaci

Naziv tvrtke:BOOST d.o.o.
Sjedište:Fra Grge Martića 6, 10 408 Velika Mlaka
Ured:Oreškovićeva ulica 6D/1, 10 020 Zagreb
Nadležni sud:Trgovački sud u Zagrebu
MB: 04098633
Datum upisa u sudski registar:20.9.2013.
OIB:83724671881
Temeljni kapital:6.636,14 €, uplaćen u cijelosti
IBAN: HR0223600001102617376
Naziv banke:Zagrebačka banka d.d.
Osoba ovlaštena za zastupanje: Vitomir Lučić
E-mail:info@boost.hr
Radno vrijeme:09:00-17:00 / ponedjeljak – petak

PRIJAVITE NEPRAVILNOST

Opredjeljenjem za uspostavu i primjenu Sustava upravljanja za suzbijanje podmićivanja HRN ISO 37001:2016 (ABMS) tvrtka BOOST je iskazala predanost u ispunjavanju zahtjeva norme te usklađivanju poslovanja sa zakonima Republike Hrvatske i međunarodnim propisima koji uređuju suzbijanje podmićivanja te osigurava dokaze da je poslovanje usklađeno s istima.

Tvrtka BOOST ohrabruje i omogućava osobama da u dobroj vjeri i utemeljeno na razumnom uvjerenju izvijeste o pokušajima podmićivanja, sumnji na podmićivanje ili slučaju podmićivanja kao i bilo kojem narušavanju ili bilo kojoj slabosti sustava upravljanja za suzbijanje podmićivanja funkciji za usklađenost sa suzbijanjem podmićivanja ili odgovarajućim zaposlenicima (bilo direktno ili putem primjerene treće strane)

Kada zaposlenik, kupac, dobavljač, zainteresirana strana ili netko treći primijeti pokušaj podmićivanja, posumnja na podmićivanje ili je svjedok slučaja podmićivanja, tvrtka BOOST mu omogućuje da na anoniman i povjerljiv način to prijavi Službeniku za ABMS (ABO).

Po zaprimljenoj prijavi ABO provjerava opravdanost i točnost prijave. U tom smislu pozivamo da bilo kakvu sumnju na bilo kakav vid nepravilnosti ANONIMNO prijavite putem sljedećeg obrasca. Molimo Vas da u tekstu prijave date što više detalja kako bi interna istraga mogla dati što kvalitetnije rezultate.


  Prijavu na nepravilnost vezano za BOOST može podnijeti i sukladno Zakonu o zaštiti prijavitelja nepravilnosti koji je u Republici Hrvatskoj stupio na snagu 23. travnja 2022. godine. Zakonom se u hrvatsko zakonodavstvo preuzima Direktiva (EU) 2019/1937 Europskog parlamenta i Vijeća od 23. listopada 2019. o zaštiti osoba koje prijavljuju povrede prava Unije (SL L 305, 26. 11. 2019.).

  Prijava putem navedenog Zakona NIJE ANONIMNA te Vas, u slučaju da želite podnijeti prijavu po osnovi navedenog Zakona, da kontaktirate našu Službenicu na sljedećeg kontakte:

  Službenica će Vam poslati obrazac propisan Zakonom koji je potrebno popuniti i ovjereno potpisom poslati nazad u BOOST. Ista imenovana osoba Vam je dostupna i za sva dodatna pitanja i dvojbe oko načina podnošenja prijave (bilo anonimno, bilo putem obrasca s punim imenom i prezimenom).

  Newsletter

  Pretplatite se na naš Newsletter!

  Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Saznaj više

  Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.”.