EU projekti

Kvalitetu tvrtke Boost d.o.o. prepoznale su institucije Europske unije koje podupiru naš projekt pod
nazivom:

 

Unaprjeđenje poslovne web stranice

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014-2020, konkretno, iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz natječaj „WWW VAUČERI ZA MSP-ove“.

 

Više

Unaprjeđenje poslovanja s ciljem povećanja konkurentnosti tvrtke Boost d.o.o.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014 – 2020, konkretno, iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz natječaj „Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)“.

 

Više

ESIF Mikro zajam za obrtna sredstva

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Financijski instrument ESIF (Europski strukturni i investicijski fondovi) mikro zajmovi za obrtna sretstva namijenjen je mikro i malim subjektima malog gospodarstva, a isti se financira iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj.

Tvrtka Boost d.o.o. je krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”.

 

 

 

Informatizacija tvrtke Boost ulaganjem u IKT rješenja

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014 – 2020, konkretno, iz Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz natječaj „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“.

 

Više