Kibernetička sigurnost-interni auditor

Od Lipnja 2020.

Tvrtka Boost d.o.o. je proširila kompetencije za još jednu. Osim postojećih:

  • ISO 9001:2015 (QMS) lead auditor,
  • ISO/IEC 27001:2013 (ISMS) lead auditor, ISO/IEC 20000-1:2011,
  • ISO 14001:2015 (EMS) lead auditor,

ponosno objavljujemo da lipnja 2020. godine imamo i certificiranog internog auditora za kibernetičku sigurnost operatora ključnih usluga i davatelja digitalnih usluga.

Cilj ovog zakona je osigurati visoku razinu kibernetičke sigurnosti u pružanju usluga koje su od posebne važnosti za odvijanje ključnih društvenih i gospodarskih aktivnosti. Zakonom se uređuju postupci i mjere za postizanje tog cilja, nadležnosti i ovlasti nadležnih sektorskih tijela, jedinstvene nacionalne kontaktne točke, tijela nadležnih za prevenciju i zaštitu od incidenata i tehničkih tijela za ocjenu sukladnosti te nadzor provedbe i prekršajne odredbe.

Sektori obuhvaćeni Zakonom su energetika (električna energija, nafta, plin), prijevoz (zračni, željeznički, vodni, cestovni), bankarstvo, infrastrukture financijskog tržišta, zdravstveni sektor, opskrba vodom za piće i njezina distribucija, digitalna infrastruktura, digitalne usluge te poslovne usluge za državna tijela.

U slučaju da je Vaša institucija proglašena ključnim pružateljem usluge i/ili digitalnih usluga ili Vas općenito ova tema zanima, slobodno nam se obratite.

Sve zainteresirane pozivamo da nam se obrate na sales@boost.hr

Newsletter

Pretplatite se na naš Newsletter!

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Saznaj više

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija”.