Boostov uspjeh na međunarodnom tržištu

Boost d.o.o. ponosno objavljuje da je, uz našu pomoć, prvi američki klijent osigurao ISO/IEC 27001:2013 normu vezanu za informacijsku sigurnost.

Virdee je SaaS tvrtka koja pruža softver za virtualni recepcijski prijem i automatiziran proces  registracije klijenata (self check-in i check-out) u hospitality industriji. Virdee također pomaže vlasnicima u hospitality industriji smanjiti troškove i ostvariti dodatne prihode putem svoje mobilne aplikacije. Virdee dodatno uspješno povezuje platforme za provjeru identiteta, naplatu plaćanja, kontrolu pristupa i daljinsku podršku.

Radi se o uistinu međunarodnoj tvrtki, s zaposlenicima distribuiranim diljem SAD-a, Brazila, Belgije, Danske, Finske, Indije i Tajlanda.

Boost d.o.o. je Virdee timu osigurao uvođenje navedene ISO norme te uskladu s različitim regulativama vezanim uz sigurnost podataka poput GDPR, SOC2 i slično.

Čestitamo Virdee timu na uspješno uvedenoj normi!

Newsletter

Pretplatite se na naš Newsletter!

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Saznaj više

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.”.