Boost d.o.o. je potpisao partnerstvo s Crossword Cybersecurity PLC kako bi svojim globalnim klijentima osigurao vodeća rješenja za kibernetičku sigurnost

CROSSWORD_LOGO_

London, UK – travanj, 2024 –  – Boost, tvrtka za poslovno savjetovanje iz Hrvatske objavljuje  potpisivanje partnerstva s Crossword Cybersecurity Plc, tvrtkom specijaliziranom za rješenja za kibernetičku sigurnost s fokusom na kibernetičku strategiju i upravljanje rizicima.

Kroz ovo partnerstvo Boost će diljem Europe distribuirati puni paket proizvoda i usluga za kibernetičku sigurnost tvrtke Crossword.

Također, Boost će podržati tvrtku Crossword pružajući klijentima svoje usluge podrške u reviziji ISO standarda te omogućavajući im da steknu ISO certifikate i zadrže usklađenost s zakonskom regulativom i standardima.

Crossword Cybersecurity’s Trillion™ i Rizikon platforma, te Nightingale Security Monitoring postat će dostupni zajednici malih i srednjih poduzeća diljem Europe. Boost i Crossword dodatno će surađivati uključivanjem već postojećih usluga i podrške diljem Europe.

Trilijun ™ je Threat Intelligence platforma koja kontinuirano prati i analizira milijarde ukradenih korisničkih vjerodajnica te traži digitalne pokazatelje koji bi mogli biti relevantni za jaču sigurnosnu obranu bilo koje organizacije. Platforma pruža idealno rješenje za tvrtke koje žele zaštititi podatke krajnjih korisnika u opsegu smanjenja probijenih vjerodajnica i HarVista proizvoda.

Rizikon je platforma za osiguranje dobavljača koja organizacijama omogućuje prikupljanje informacija od trećih strana potrebnih za utvrđivanje, kvantificiranje i ublažavanje kibernetičkih rizika u lancu opskrbe uz istodobno osiguravanje usklađenosti.

Nightingale Security Monitoring usluga je koja se provodi kroz Crosswordov centar za sigurnosne operacije (SOC) i pruža kontinuirano praćenje i analizu sigurnosnog držanja organizacije, identificirajući sve potencijalne prijetnje u stvarnom vremenu.

Vitomir Lučić, Boost, generalni direktor, izjavio je: “Prelazak granice i stvaranje svjetskih partnerstava nužna je i treba biti dugoročna strategija svake napredne tvrtke. Veselimo se suradnji s Crossword Cybersecurity.”

Stuart Jubb, izvršni direktor Crossword grupacije, izjavio je: “Crossword je vrlo zadovoljan sporazumom s Boostom. Radujemo se povećanju dosega i izloženosti Trilliona putem partnerske mreže, omogućujući partnerima svih veličina da pomognu svojim klijentima da se zaštite od prijetnji.

Cijeli paket proizvoda za kibernetičku sigurnost iz Crossworda sada je dostupan kod tvrtke Boost d.o.o., a više informacija možete saznati kontaktiranjem Boost tima na sales@boost.hr.

Nova Cyber-Security regulativa EU – Boost

Hrvatski institut za kibernetičku sigurnost (HIKS) i „Kibernetička otpornost u povezanom svijetu“ – Boost

Newsletter

Pretplatite se na naš Newsletter!

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Saznaj više

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.”.