OBJAVLJENI REZULTATI NATJEČAJA!!

Objavljeni rezultati natječaja

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je informaciju o do sada dodijeljenim bespovratnim sredstvima na natječaju Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)“. Od ukupno 74 odobrena projekta, 15% (sveukupno 11 projekata) čine projekti koje je napisao stručni tim EU konzultanata tvrtke Boost d.o.o.

Potpore su dodijeljene na temelju Programa dodjele potpora male vrijednosti za uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom.
Informacije o potpisanim ugovorima o dodjeli bespovratnih sredstava i dodijeljenim bespovratnim sredstvima možete vidjeti ovdje.

Čast nam je i zadovoljstvo, kroz pisanje projekata, pridonositi daljnjem razvoju poslovanja naših klijenata te im ovim putem, još jednom, čestitamo na postignutom uspjehu!

Ukoliko imate projektni prijedlog, pozivamo Vas da nam se obratite na  sales@boost.hr

Prijave za OTVORENE NATJEČAJE su u tijeku!

Newsletter

Pretplatite se na naš Newsletter!

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Saznaj više

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija”.