SAM revizija

Software Asset Management

Jeste li svjesni da igrice, poput Minecrafta ili World of Tanks, instalirane na službenom računalu mogu „pokupiti“ malware i/ili virus, te Vam na taj način „zaraziti“ sva računala u tvrtki i onemogućiti poslovanje. Provjerite status instaliranih programa i softverskih alata, provjerite razinu ispravnosti Vaših licenci.

Tvrtka Boost u suradnji s partnerskom tvrtkom nudi uslugu SAM revizije. Usluga uključuje reviziju licenci u odnosu na instalirane programe, od operativnih sustava do aplikacija. Pomoću takve revizije tvrtke lakše uspostavljaju kontrolu troškova, optimiziramo korištenje softverske imovine, a softversku infrastrukturu prilagođava stvarnim poslovnim potrebama.

Samo licenciranje nerijetko je složen proces, bilo da je riječ o jednokratnoj kupnji softvera ili o sklapanju ugovora o najmu licenci. Ako Vaša organizacija spada u srednje i velike tvrtke, potreban je veliki napor da bi se vlastita IT imovina revidirala te da bi se lakše procijenila ispravnost potreba za softverskim licencama, a ujedno se detektiraju i softveri koji nisu dio poslovne prakse, a mogu predstavljati ozbiljan rizik za poslovanje. U slučaju količinskih ugovora o licenciranju, naš je prvi korak detektiranje poslovnih potreba organizacije, pri čemu postoje razne opcije i modeli, a svaki je dizajniran da rješava drukčije zahtjeve. Ukratko, pronaći ćemo optimalno rješenje za vas!

Pozivamo tvrtke da nam se jave za više informacija na: sales@boost.hr

Newsletter

Subscribe to our newsletter

This web site has been co-funded by the European Regional Development Fund, through assistance of the Competitiveness and Cohesion Operational Programme. Learn more

The final recipient of financial instrument co-financed by the European Regional Development Fund as a part of the Operational programme competitiveness and cohesion.