EU natječaji u pripremi

Za mikro, male i srednje poduzetnike
U pripremi su EU natječaji za ulaganja u proizvodne kapacitete, modernizaciju procesa i opremanje za mikro, male i srednje poduzetnike.

Trenutno je u fokusu pripremiti i raspisati poziv za proizvodnju iz REACT-EU instrumenta za ulaganja u proizvodne kapacitete, modernizaciju procesa i opremanje, te za podršku mikro i malim razvojnim tvrtkama za podršku investicijskoj gospodarskoj aktivnosti i s potencijalom rasta u vrijednosti, za dva javna poziva, oko 300 milijuna eura.

Obzirom na navedeno, očekujemo početkom 2021. godine otvaranje EU natječaja. U najavi je kako će se jedan odnositi na kupnju opreme i strojeva, a drugi na digitalizaciju poslovanja.

U slučaju zainteresiranosti za sudjelovanje na nadolazećim natječajima molimo Vas da se javite Boost timu na sales@boost.hr.

S obzirom na veliki broj planiranih prijava s pripremom projekta je potrebno krenuti čim prije!

Newsletter

Subscribe to our newsletter

This web site has been co-funded by the European Regional Development Fund, through assistance of the Competitiveness and Cohesion Operational Programme. Learn more

The final recipient of financial instrument co-financed by the European Regional Development Fund as a part of the Operational programme competitiveness and cohesion.